BLATENSKÝ CANDÁT.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY CANDÁT / 




INGREDIENCE: 600 g candáta, 100 g másla, 100 ml sladké smetany, 200 ml mléka, 30 g strouhaného sýra, 20 g strouhanky, 50 g hladké mouky, 300 g listového špenátu, 400 g brambor, 4 vejce, 2 žloutky, sůl, muškátový oříšek, bílý pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Brambory uvaříme, prolisujeme a necháme zchladnout. Do zchladlých brambor přidáme 2 vejce, máslo, sůl, muškátový oříšek a bílý pepř. Rybí porce osolíme a zprudka opečeme na másle. Špenát spaříme v osolené vodě. Z másla, mouky, mléka, smetany připravíme hustou bešamelovou omáčku, do které po zchladnutí vmícháme 2 žloutky a 1/2 strouhaného sýra. Zapékací mísu po stranách zdobíme bramborovou kaší a střed vyložíme špenátovými listy. Na špenátové listy poklademe porce candáta, zalijeme bešamelovou omáčkou, posypeme strouhankou a zbylým sýrem. Bramborovou kaši potřeme vejcem a zprudka zapečeme as 10 minut.



BLATENSKÝ CANDÁT. BLATENSKÝ CANDÁT.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1442 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz